Financien Oplossingen

Tarjottavat lainat

Lainatyypit ovat erilaisia, koska jokaisella lainalla on tietty tarkoitus. Ne voivat vaihdella riippuen ajasta, korkojen laskemismenetelmästä, erääntyvien maksujen ajoituksesta ja muista muuttujista.

 • Lainojen vakauttamislainat
  Vakauttamislaina on tarkoitettu yksinkertaistamaan taloutta. Yksinkertaisesti sanottuna, konsolidointilaina kattaa kaikki tai osan maksamatta olevista veloista, erityisesti luottokorttiluotoista. Tämä tarkoittaa alhaisempia kuukausimaksuja ja alhaisempia korkoja. Yhdistämislainat ovat yleensä toisia asuntolainoja tai henkilökohtaisia ​​lainoja.
 • Opintolainat
  Opiskelijalainoja tarjotaan opiskelijoille ja heidän perheilleen korkeakoulutuksen kustannusten kattamiseksi. On olemassa kaksi päätyyppiä: liittovaltion opiskelijalainat ja yksityiset opiskelijalainat. Liittovaltion rahoittamat lainat ovat parempia, koska niillä on yleensä alhaisemmat korot ja edullisemmat luoton takaisinmaksuehdot.
 • kiinnitys
  Asuntolainat ovat pankkien myöntämiä lainoja, joiden avulla kuluttajat voivat ostaa talon, josta he eivät voi maksaa etukäteen. Asuntolaina on sidottu kotiisi, mikä tarkoittaa riskiä sulkea laina, jos myöhästyt maksuja. Asuntolainojen korot ovat alhaisimmat.
 • Autolainat
  Asuntolainojen tavoin myös autolainat ovat sidoksissa omaisuuteesi. Niiden avulla voit varata ajoneuvon, mutta unohdat maksut ja menetät auton. Pankit tai suoraan automyyjä voivat jakaa tällaisia ​​lainoja, mutta sinun pitäisi ymmärtää, että vaikka myyjän lainat voivat olla helpompia, ne maksavat usein korkeammat korot ja viime kädessä maksavat yleensä.
 • Henkilökohtaiset lainat
  Henkilökohtaisia ​​lainoja voidaan käyttää henkilökohtaisiin kuluihin, eikä niillä ole erityistä tarkoitusta. Tämä tekee niistä houkuttelevan valinnan niille, joilla on jäljellä olevia velkoja, kuten luottokorttiluottoja, jotka haluavat alentaa korkoaan siirtämällä saldot. Kuten muutkin lainat, henkilökohtaisten lainojen ehdot riippuvat luottohistoriastasi.
 • Smulkaus verslo paskolos
  Smulkaus verslo paskolos yra teikiamos verslininkams ir trokštantiems verslininkams padėti jiems pradėti ar plėsti verslą. Geriausias smulkaus verslo paskolų šaltinis yra JAV. Smulkiojo verslo administracija (SBA), siūlanti įvairius variantus, atsižvelgiant į kiekvienos įmonės poreikius.
 • Lainat palkkaan
  Palkanlaskentalainat ovat lyhytaikaisia ​​korkeakorkoisia lainoja, jotka on suunniteltu kattamaan erotus palkkalaskelmasta toiseen, ja niitä käyttävät yleisimmin toistuvat lainanottajat, jotka kiinnittävät toimeentulotietolomakkeen palkkaan. Hallitus ei ehdottomasti salli kuluttajien ottaa lainaa korkeiden kustannusten ja korkeiden korkojen vuoksi.
 • Lainanotto eläkkeistä ja henkivakuutuksista
  Lainoja tililtään voivat pitää ne, joilla on eläkerahastoja tai henkivakuutuksia. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen lainanotolle itseltäsi, mikä tekee takaisinmaksusta paljon helpompaa ja vähemmän stressaavaa. Joissakin tapauksissa tällaisen lainan takaisinperinnällä voi olla vakavia verovaikutuksia.
 • Lainaa ystäviltä ja perheeltä
  Rahan lainaaminen ystävistä ja perheeltä on epävirallinen laina. Tämä ei ole aina hyvä valinta, koska se voi verottaa suhdetta. Molempien osapuolten suojelemiseksi on syytä allekirjoittaa avainasiakirja.
 • Asuntolainat
  Jos kodissasi on omaa pääomaa – koti on arvokkaampaa kuin sinulla on – voit käyttää pääomaa maksamaan suurista projekteista. Osakelainat ovat hyviä asuntorakennuksiin, luottokorttiluottojen vakuuttamiseen, opintolainojen takaisinmaksuun ja moniin muihin arvokkaisiin hankkeisiin.

Asuntolainat ja asuntolainalinjat (HELOC) käyttävät lainanottajan kotia vakuuden lähteenä, joten korot ovat huomattavasti alhaisemmat kuin luottokortteihin. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että asuntolainalla on kiinteä korko ja odotetaan säännöllisiä kuukausieräaikoja, kun taas HELOC tarjoaa vaihtuvia korkoja ja joustavan maksuaikataulun. Asuntolainoja ja HELOCia käytetään asuntojen kunnostamiseen, luottokorttiluottojen vakuuttamiseen, suuriin lääketieteellisiin laskuihin, koulutuskuluihin ja eläketulonlisään. Ne on korjattava.

Close Menu
FinnishGreekSlovakSlovenian