Financien Oplossingen

Autolaina

MIKSI VALITSE AUTONLAINAN FINANCIEN OPLOSSINGEN?

Autossasi on merkkejä väsymyksestä, perheesi kasvaa, naapuri myy autoa … Joten haluat vaihtaa ajoneuvosi ja korvata sen uudella tai käytetyllä autolla. Koska auton ostaminen on valtava kustannus, valitse projektillesi sopiva laina ja luotettava kumppani, joka auttaa sinua saamaan tämän rahoituksen. Tutustu henkilökohtaisten lainaratkaisujen etuihin Financien Oplossingenissa.

AUTOLAINAN EDUT:

TOIMENPITEEN LUPA

Kuukausimaksun valitseminen tai budjettiin räätälöidyn palautuksen palauttaminen. Palautukset ovat mahdollisia kokonaisuudessaan tai yhtenä eränä sovellettavan lain mukaisesti.

LAINA ILMAISEKSI

Lainan tunteminen: Korko pysyy samana koko laina-ajan. Valitse sinulle sopivin takaisinmaksuaika ja kuukausimaksu. Ei kustannuksia eikä tarvitse vaihtaa pankkeja.

VALINNAINEN, VALINNAINEN VAKUUTUS

Työolosuhteiden menetyksestä riippumatta: panoksesi mukautuu tilanteeseesi. Kuukausittaisten etuuksien tunnustaminen työttömyyskaudella (sairaus tai tapaturma) ja työttömyysjaksoilla mahdollisuuden menettää työsi. Lainan takaisinmaksu kokonaisuudessaan kuolemantapauksen tai auton täydellisen ja peruuttamattoman katoamisen sattuessa.

Close Menu
FinnishGreekSlovakSlovenian