Financien Oplossingen

Asuntolaina

Mikä on kodin laina?

Asuntolaina on laina pankilta tai luottolaitokselta kodin oston rahoittamiseksi. Siksi se eroaa henkilökohtaisesta lainasta, jota käytetään irtaimen omaisuuden tai palvelun ostamiseen.
Tämän tyyppistä luottoa, jota kutsutaan myös asuntolainaksi, käytetään usein ensisijaisen asunnon ostamiseen tai sijoittamiseen vuokrasopimukseen tarjoamalla kiinteistöjä vuokrattavana.

Asuntolaina on hyvin yhteydessä toisiinsa. Tavoitteena on, että voit ostaa talon, mutta ennen sitä sinulla on muutamia asioita, jotka sinun tulee arvioida hyvin. Ensimmäinen asia on tulot, jotka sinä ja kumppanisi pystyt todistamaan. Tietysti saat suurimman osan tuloista säännöllisestä työstä. Muut tulot voivat sisältää talojen tai asuntojen vuokrauksen; sinun on myös sisällytettävä nämä numerot, jos haluat laskea asuntolainan.

Jos summaat kaikki nettotuloluvut, tiedät jo, kuinka paljon voit kuluttaa asuntolainaan. On yleinen sääntö, että voit käyttää 1/3 tuloistasi lainoihin. Vaikka nyt on usein pankkeja, joiden avulla voit saada suurempia lainoja. Tietenkin, sinun on tehtävä päätös itse, jotta voit tuntea olosi mukavaksi. Mukava talo on yksi asia, ja otettava laina on taas jotain, jonka maksat tulevina vuosina. Voit halutessasi laajentaa perhettäsi, lähteä vuosimatkalle tai käydä ostoksilla. Ostat auton useammin ja monissa tapauksissa se vaatii lainaa. Tämä on jo toinen laina, jota et voi käyttää asuntolainaan.

Joten tietenkin myös kustannuksilla on merkitys. Onko sinulla muita lainoja, kuten auto, toinen asunto, ylläpito ja muut kiinteät kulut, jotka toistuvat joka kuukausi. Sinun on myös ilmoitettava tästä pankille, jotta he tietävät, mikä lupamalli on. Jos sinulla on jo useita lainoja eikä sinulla enää ole tilaa uudelle asuntolainalle, pankki hyväksyy lainan negatiivisesti.

Close Menu
FinnishGreekSlovakSlovenian